Wie ben ik in het kort!

Ik ben als fijngevoelig meisje opgegroeid in een groot gezin. Als nakomeling heb ik geleerd met de verschillende karaktersoorten van mijn ouderen om te gaan. Dit heeft mij empatisch gemaakt. Door de jaren heen heb ik altijd verder willen kijken dan wat mijn blote oog zag, en meer willen begrijpen dan iemands actie of houding mij vertelde. Na een aantal gebeurtenissen in mijn leven, werd ik met de moeilijkste maar meest bevredigende zoektocht van mijn leven geconfronteerd. Mijn innerlijke speurtocht!
Wil je meer over mij weten, dan nodig ik je uit mijn blog in de gaten te houden!

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.