Coach

Serendipia Coaching

Dit interview geeft een korte beschrijving van de persoon achter Serendipia Coaching. Ik besef dat er veel vragen over kunnen blijven. Daarom nodig ik je uit mijn website en voornamelijk mijn blog in de gaten te houden. Iedere foto en ieder verhaal is een stukje van mij. Ik geef intuïtieve coaching van uit mijn ware zelf, om jou te helpen in authenticiteit en onvoorwaardelijke liefde te staan. Daar waar we vrij zijn.

Interview

Wie ben jij?
Mijn naam is Dolores. Verder dan dat heb ik, net als ieder ander, een persoonlijke geschiedenis waarvan ik dacht dat het mij gevormd had tot wie ik ben. Hedendaags ben ik mijzelf ieder moment opnieuw aan het ontdekken.

Waarom Serendipia?
Serendipia is de Spaanse vertaling van Serendipiteit (in het Engels: Serendipity). Het betekent iets ontdekken of uitvinden waar je "in principe" niet naar op zoek bent. Een soort van "toevalstreffer". Voor mij heeft het een diepere betekenis. Het gaat om bewustwording van iets wat groter is dan onze waarde-overtuigingen en persoonlijke meningen. Wanneer we deze weten los te laten gebeuren er dingen.

Waar staat Serendipia Coaching voor?
Het is mijn manier om door middel van in contact te staan met mijn ware Zelf jouw ware Zelf te bereiken, en zo jouw Wereld te verrijken. We zijn hier om te creëren vanuit inspiratie, maar daarvoor is het belangrijk onszelf los te schakelen van de overtuigingen die ons beperken.

Wat heeft jou geholpen of geïnspireerd?
De afgelopen jaren waren voor mij een ware zoektocht waarin ik vaak het gevoel heb gehad te verdwalen. Ik zou zoveel bronnen kunnen opnoemen en allemaal hebben ze iets bijgedragen aan mijn persoonlijke vorming en groei. Echter, pas op het moment dat ik zo vermoeid was dat ik mijn zoektocht opgaf, kwamen de antwoorden als vanzelf op mijn pad. Toch wil ik "Een cursus in Wonderen" en "Reality Transurfing" speciaal belichten. Maar wat ik bovenal heb geleerd is dat ware inspiratie uiteindelijk losstaat van externe bronnen. Deze staat namelijk ten alle tijden tot je beschikking mits je je durft open te stellen. Daar wil ik graag bij helpen.

Waarom coaching?
Ik geloof dat iedereen een ware roeping heeft (anderen noemen het een missie). Soms kunnen het er meerdere zijn. Wat ik heb geleerd is dat datgene wat jou blij maakt uiteindelijk dat is wat voor jou bedoeld is om te doen. Daar kan je anderen ook blij mee maken. Het antwoord is daarom heel simpel. Coachen maakt mij gelukkig.


Toeval bestaat niet
Van ziel tot ziel