Blog

Wat is je missie in het leven?

Velen komen bij mij met de vraag of ze een missie in het leven hebben, en hoe ze er achter kunnen komen wat die missie dan is. Zelf heb ik een tijdlang met dezelfde vraag rondgelopen. Ik voelde de onrust iedere keer dat ik dacht een antwoord te ontvangen, maar daaropvolgend niet de vervulling voelde die het beloofde.

Niets is wat het lijkt!

Onlangs vond ik deze foto. Het werd gedeeld door iemand als zijnde iets wonderlijks. En zo ervoer ik het ook. Op de foto is zand te zien. Ja echt waar, het is zand. Het is de zand maar vergroot tot 250 maal. En dan ziet het er ineens heel anders uit. We zien beeldige kristallen, van de meest diverse formaten en vormen. Als je zand in je handpalm met je blote oog bekijkt ziet het er heel anders uit, niet?

Wie ben ik in het kort!

Ik ben als fijngevoelig meisje opgegroeid in een groot gezin. Als nakomeling heb ik geleerd met de verschillende karaktersoorten van mijn ouderen om te gaan. Dit heeft mij empatisch gemaakt. Door de jaren heen heb ik altijd verder willen kijken dan wat mijn blote oog zag, en meer willen begrijpen dan iemands actie of houding mij vertelde.