Intuïtieve coaching

Coaching is tegenwoordig een hype. Van alle kanten en in alle vormen wordt het aangeboden. Maar, wat is Intuïtief coaching vanuit het perspectief van Serendipia nou precies? En, wat kan het voor jou betekenen?

Het doel van intuïtieve coaching

We zijn hier gekomen om gelukkig te zijn door middel van creëren. Creëren in de breedste zin van het woord, m.a.w een mooi en gelukkig leven. Voor iedereen neemt dat een unieke specifieke vorm aan. Hiervoor hebben we onze creativiteit als gereedschap meegekregen. Deze is gelinkt aan onze inspiratie en intuïtie.

Tot zover klinkt alles simpel, niet? In principe is het dat ook. Echter, door ons leven heen hebben wij geloofsovertuigingen ontwikkeld. Deze overtuigingen zorgen ervoor dat we onszelf als beperkt ervaren. We hebben moeite om dingen die niet binnen onze overtuigingen vallen geloofwaardigheid te geven. Deze “zelfopgelegde” beperkingen staan onze creativiteit en intuïtie in de weg. Het probleem is dat we ons hier niet altijd bewust van zijn. We geloven namelijk heilig in onze beperkingen. Dientengevolge, creëren we vaak vanuit die beperkingen in plaats van vanuit onze inspiratie en/of intuïtie. Daar waar alles mogelijk is.

Door middel van intuïtief coaching help ik jou om de situatie naar een hoger niveau te tillen (daar waar ons bewustzijn rust). Vanuit de observator in mijzelf leer ik jou contact te legen met jouw ware Zelf. Deze kent geen beperkingen en leeft dus vanuit intuïtie. De deur naar persoonlijke innerlijke vrijheid is jezelf leren zien, begrijpen en accepteren. Hiermee verbetert automatisch jouw relatie met jouw persoonlijke wereld. Je bewegingsvrijheid wordt groter en je kan makkelijker creëren.

De vorm van Intuïtief coaching

Intuïtief coaching gebeurd door middel van één op één gesprekken, óf gesprekken in groepsverband tijdens groepssessies. Persoonlijke coachingssessies kunnen zowel telefonisch als via skype, maar ook live als je dat prettiger vindt. De keuze is geheel persoonlijk. Het is belangrijk dat je kiest wat voor jou het fijnst aanvoelt. Laat die keuze jouw eerste stap zijn om vanuit je intuïtie te leren leven.

Bij intuïtieve coaching worden geen voorafbepaalde methodes of tools gebruikt. Alle antwoorden zijn binnen ons bereik. Daarvoor moeten we naar binnen leren kijken. Daar draait het om bij Serendipia. Middels intuïtieve coaching wordt je uitgenodigd de draai te maken en constant naar de kern te gaan. Zoals je mij vaak zult horen zeggen, “alles begint en eindigt bij jezelf”. Durf je verder te kijken dan je “ingebeelde” beperkingen nu toelaten? Niets maakt mij gelukkiger dan jou hierbij intuïtief te mogen coachen.

Voor prijsinformatie ga naar tarieven.