Intensief coaching

Voor wie is intensief coaching handig? Soms bevinden we ons in een fase van ons leven dat alles ons zwaar valt. We hebben het gevoel dat we vast lopen in onszelf. Vaak zijn we al langere tijd bezig een doel na te jagen. Doordat we keer op keer falen, is onze erngielevel erg laag. Op geen enkele manier lukt het ons de negativiteit van ons af te schudden.

Het is lastig op zulke momenten de zin van het leven in te zien, of de focus op de mooiere dingen te vestigen. Alleen is het dan heel moeilijk. Geduld is ook al op. Hierdoor is af en toe een uur in de week gesprekken voeren gewoon niet genoeg voor ons. Aangezien we veel meer moeite hebben dan normaal om de aandacht vast te houden. En dat wat we dan in één sessie bereiken wordt door de lage energie waarin we ons bevinden in razend tempo tot niets vervaagd.

Intensief coaching is dan een beter alternatief. Je boekt je coachingssessies voor een maand in. Dit gaat op een sneller tempo, daar er over de week drie uur wordt gecoacht. Het doel is dan om op sneltempo uit die negatieve energiestroom te stappen. Wanneer we ons beter voelen kunnen we makkelijker opnieuw koers bepalen en mag het tempo weer dalen.

Wat intensief coaching anders maakt is dus puur het tempo en de frequentie. De sessies volgen elkaar sneller op in een kortere tijdsduur. Afgezien daarvan betreft het intuïtieve coachen.

Luxe alternatief voor een klein prijsje

Intensief coachen kan en mag ook als luxe alternatief, puur omdat je het prettig vindt wat intensievere aandacht te krijgen. Het is natuurlijk wel heel luxe en fijn om deze mogelijkheid te hebben. Puur omdat het kan. Het tarief is ook zeer voordelig, omdat je voor een hele maand sessies boekt die verspreid over een langere periode veel duurder uit zou vallen. Dit is makkelijk uit te rekenen. Ga voor de prijs naar Tarieven.