Happy hour coaching

Ja jullie lezen het goed. Waarom zou coaching geen happy hour mogen hebben. Gewoon een uurtje in de week waarin we vrijblijvend via de chat vragen kunnen stellen. Gratis en voor niets. Want tja, anders is het ook geen happy hour.

Waar zou je aan kunnen denken?

  • Misschien loop je al een tijd ergens mee en wil je wat inzicht of een andere kijk op de situatie
  • Wellicht heb je advies nodig over iets simpels (óf iets ingewikkelds)
  • Ook kan het zijn dat je net iets vervelends meemaakt en even wat verlichting zoekt
  • Of, je bent nieuwsgierig naar wat intuïtief coaching precies inhoudt en hebt daar vragen over
  • Een andere mogelijkheid is dat je puur en alleen even een oppepper of steun in de rug kan gebruiken
  • Of je wil goed nieuws delen over een doel die je al hebt mogen bereiken dankzij Serendipia Coaching

En zo zijn de mogelijkheden eindeloos. Happy hour is voor iedereen gratis en alles mag je erin kwijt. Het is nog in de planning, en onder constructie. Maar houdt mijn facebook pagina in de gaten want t.z.t. zal ik jullie hierover informeren.

Happy Hour coaching onder een drankje

Hoe leuk zou het niet zijn om met leden van de Serendipia community af en toe een echte happy hour in te plannen. Dit doen we dan ergens in een leuke kroeg en onder het genot van een drankje, kunnen mensen snelle coaching van mij krijgen. Dit zijn mooie gelegenheden om beter zicht te krijgen om mij en mijn werk, maar ook om met anderen van gedachten te wisselen over verkregen inzichten. Ook dient deze gelegenheid zich perfect voor updates en successtory’s. We zijn hier om te genieten, en coaching hoeft echt niet hard werken te zijn. We groeien en leren het hardst wanneer we plezier hebben en van het proces weten te genieten.